EK-kortti

ERIKOISKOMENNUS

Kymppikortti

Löytyykö taitoa ja kiinnostusta valloittaa Erikoiskomennuksen operaatiot kerta toisensa jälkeen? Siinä tapauksessa EK-kortin hankinta kannattaa.

Kolmen tunnin EK-kortti
Kortti kustantaa 150€ ja saat sillä kymmenen kolmen tunnin pelivuoroa, jolloin pelikohtaiseksi hinnaksi jää vain 15€/kerta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

6 tunnin EK-kortti
Kortti kustantaa 210€ ja saat sillä viisi kuuden tunnin pelivuoroa, jolloin pelikohtaiseksi hinnaksi jää vain 35€/kerta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

12 tunnin EK-kortti
Kortti kustantaa 300€ ja saat sillä viisi kahdentoista tunnin pelivuoroa, jolloin pelikohtaiseksi hinnaksi jää vain 60€/kerta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

24 tunnin EK-kortti
Kortti kustantaa 500€ ja saat sillä viisi 24 tunnin pelivuoroa, jolloin pelikohtaiseksi hinnaksi jää vain 100€/kerta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

Kortin saat tilattua kätevästi ao. lomakkeella. Kortin saa paperisena tai digitaalisena. Maksu hoidetaan toistaiseksi laskulla, jonka saa sähköpostilla tilausvahvistuksen yhteydessä. Verkkomaksamisvaihtoehto on tekeillä. Kortin saa tilattua tietenkin myös puhelimitse.

tyhy-virkistyspaivat-peliareena-yritystapahtumat-toimintapelit-tyky

EK-kortin tilauslomake

VARAA TOIMINTAPELI

Tee oma tai koko ryhmän varaus operaatio reikkoon tai operaatio visalaan